logo

Juffendag

Op 21 september a.s. vieren wij weer alle verjaardagen van de juffen met de kinderen.

Vacature begeleider BSO voor 30.5 uur per week

Voor onze vestigingen Kindercentrum Babbels Hammarskjöldstraat en Lutulistraat, zoeken wij per 1 oktober a.s. een BSO begeleider voor 30.5 uur per week over 3 ochtenden van 7.30 uur tot 9.00 uur en 5 middagen van 13.00 uur tot 18.30.
Straal je rust en warmte uit en weet je ook afstand te bewaren? Ben je een verbinder tussen twee teams/vestigingen? Ben je iemand om op te bouwen? Ben je creatief? Heb je affiniteit met antroposofie? Is het werken met kinderen je passie?

Kindercentrum Babbels is een kleine organisatie met een knipoog vanuit de antroposofie/ de Rudolph Steiner pedagogie. Bij kindercentrum Babbels werken mensen met een passie voor het werken met kinderen. Iedereen is uniek en heeft kwaliteiten die ingezet worden in het werk voor de kinderen, het team en de organisatie. De visie van kindercentrum Babbels is om er iedere dag weer een bijzondere dag van te maken.

WERKZAAMHEDEN

Als pedagogisch medewerker BSO:

  • Begeleid je kinderen, zowel in groepsverband als in individueel opzicht.
  • Schep jij een situatie binnen de groep waarin kinderen zich veilig voelen en je stimuleert kinderen, doormiddel van uitvoering van het pedagogisch beleidsplan, zich verder te ontwikkelen.
  • Begeleid je kinderen bij de dagelijks voorkomende bezigheden.
  • Organiseer je activiteiten gericht op ontwikkeling, eventueel buiten het kindercentrum.

PROFIEL VAN DE FUNCTIE

Jij bent in het bezit van:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Pedagogische kennis.
  • Pro-actief en ondernemend in het signaleren en bespreken van consequenties van ontwikkelingen.
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het onderhouden van contacten binnen en buiten de onderneming en voor het opstellen van werkplannen.

 

Wil je bij ons werken en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0235655766.

Cursus zeilen voor de BSO

We gaan zeilen!!! Vanaf 11 september 2017 starten we weer met de cursus Zeilen voor de kinderen vanaf groep 3 in samenwerking met Zeilschool Aalsmeer. Tijdens deze cursus leren de kinderen spelenderwijs zeilen op de Westeinder plassen .
De kinderen kunnen aan deze cursus mee doen mits ze hun zwemdiploma A hebben of dusdanig ver in de zwemles zijn dat ze in het diepe bad zwemmen.

Lees meer

RESTAURANTDAG 2017

DE KINDEREN HEBBEN AFGELOPEN WEEK HARD GEWERKT IN DE MOESTUIN. DE TUINBONEN, AARDAPPELEN, BIETJES EN UIEN ZIJN GEOOGST. Ook dit jaar zullen hier weer heerlijke hapjes van gemaakt worden door de kinderen en de pedagogisch medewerkers.

Lees meer

Samenwerking Zwemschool de Drijver

Samenwerking met Zwemschool de Drijver en Kindercentrum Babbels:


Reguliere klanten betalen voor zwemles in kleine groepen € 62,-- per maand en voor een zwemles in privésfeer € 81,-- per maand.
Voor klanten van Kindercentrum Babbels geldt het tarief voor zwemles in kleine groepen € 57,-- per maand en voor zwemles in privésfeer € 77,-- per maand.

Lees meer

Kinderopvang Awards 2017

Wij doen mee aan de Kinderopvang Awards 2017. Als u tevreden bent over ons, stem dan op ons en laat uw stem achter op www.kinderopvangawards.nl of vul de vragenlijst in via de link die u binnenkort per mail krijgt toegezonden.

Certificaat "Samenwerken aan kwaliteit 2016"

Goed nieuws, wij hebben op 22 februari jl. het certificaat "Samenwerken aan kwaliteit 2016" mogen ontvangen van de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Dit betekent dat Kindercentrum Babbels het afgelopen jaar geschilvrij was.

Lees meer

Vervoerservice buitenschoolse activiteiten

Kindercentrum Babbels kan op maandag, dinsdag en donderdag, tussen 15.45-17.30 uur uw kind naar de buitenschoolse activiteit brengen en/of ophalen tegen een vergoeding van € 6,97 (uurprijs BSO) per rit. Er kan dus gekozen worden voor alleen brengen of alleen ophalen of voor brengen en ophalen.

Lees meer

  • 1
  • 2